Graaf van Portland

    Graaf van Portland is een laagdrempelige horecavoorziening in het Buijtenland van Rhoon. Een plek waar jong en oud gezellig kunnen eten, drinken en spelen. De exploitatie en het ontwerp van dit initiatief zijn door Vitibuck samengebracht in het bedrijfsplan. Graaf van Portland laat bezoekers kennismaken met de historie van deze plek, de agrarische producten en de akkernatuur. Een prachtig startpunt om de omgeving te ontdekken.

    Eten&Drinken in het Buytenland van Rhoon

    Graaf van Portland wordt één van de entrees tot het nieuwe recreatiegebied Buytenland van Rhoon. In de lente en zomer ga je als bezoeker door een wilde pracht van bloemen en grassoorten alvorens het etablissement te bereiken. De ingezaaide akkerranden omzoomen de plek en trekken allerlei bijen en vlinders aan.  Rondom het paviljoen zijn hagen , houtkanten en fruitbomen aangeplant die zorgen voor de nodige afwisseling en een broedplaats bieden voor verschillende vogels. De rijkdom van het gebied kun je hier zien, voelen en proeven!

    Door zijn ligging in de hoek van de Portlandse polder vormt deze plek een schakelpunt tussen binnen- en buitendijksgebied. Een plek waar mensen van de auto overstappen op de fiets of te voet verder gaan om te onthaasten.  Gezinnen met kleine kinderen hoeven zich niet te vervelen door de grote natuurspeelplaats bij het paviljoen. Het paviljoen voegt zich architectonisch op een natuurlijke wijze  in zijn omgeving. Een beschut en halfoverdekt terras zorgt ervoor dat bezoekers ook in het voor- en naseizoen buiten kunnen zitten met zicht op het eeuwenoude polderlandschap.